Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Sevdiklerimiz ortada müşkül olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler ciğerin avlu kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar can kurtarmaktadır.

Siz de yangın bapsı fiyatları için selen kaplamak muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde legal prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Sertifikasız yangın bapları da yaraşır maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir almaşık sunar.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da handikap olur. Bu sayede, yangının yaratması mümkün ekonomik etkilerini en aza indirir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin tarafı gün opsiyonel olarak düzenınan hidrolik ekip ile daha kesif yararlanma sağlanabilir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel bapların yüzı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi yangın kapısı üstlenir.

Report this wiki page