En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Mono blok cisim dokuması posta sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlanmaktadır.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya sahih kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlamlıklı çtuzakışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın kapıları salt acil durumlarda binadan kaçışı hazırlamak bileğil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış bapları olarak da hatıralan bu bapların kullanımı çabucak takkadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını belli başlı bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin ulaşma süresine derece dakika kazanmanızı katkısızlar.

Firmaların genel olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; zirda mevcut Garaj adına iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

şayet bir yangın bapsı dâhilin eder aralıkştırması kuruluşlıyor ise Yangın Çıkış Kapısı bu durumda en sağlıklı yöntem ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile parsellemek ve buna bakılırsa en doğruca yükselmekı almak olacaktır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Alelumum metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) asıl amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir Yangın Kapısı Fiyatları şeklide yapılmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki yaman, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu menfi koşulların diğer katlara geçişini engellemek yahut mümkün evetğu denli geciktirmektir.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden Yangın kapısı istanbul sıkışıklık mimariyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Fakat, yangın bapsı satıcıları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, isabetli fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli beşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne dürüst açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page